News & Events


Am lansat noul site Project Shine

Anunțăm lansarea unui alt site personalizat pentru Shine Project. Acest site a fost construit ținând cont de unicitatea proiectului Shine.


Anunțăm lansarea unui alt site personalizat pentru Shine Project.

Acest site a fost construit ținând cont de unicitatea proiectului Shine și de ceea ce oferă. Proiectul Shine este un schimbător de jocuri în domeniul conducerii și al motivației și produce și găzduiește evenimente incredibile cu ideea de a atrage oamenii să-și dezvolte aptitudinile de conducere puternice și să-și schimbe obiceiurile prin motivație.

Site-ul web este, în esență, un site de prezentare și de comerț electronic, unde oamenii pot cumpăra bilete la evenimente prin intermediul site-ului propriu-zis, în loc să utilizeze instrumente de ticketing pentru terțe părți în care există taxe suplimentare. Clienții au convenabilitatea de a plăti online prin intermediul tuturor cardurilor de credit majore. Ele pot, de asemenea, să prezinte și să vândă mărfuri prin intermediul site-ului web.

Ca întotdeauna, site-ul web este construit cu un design receptiv, cu o versiune mobilă foarte raționalizată. Acesta are, de asemenea, o secțiune de blog în care creatorii proiectului Shine pot scrie despre noile întâmplări.

design

Archives by month


Întrebări?


Contact

  +40-723-44-44-18 phone
  email


Locaţii

  B-dul Bucuresti, nr. 14.
      Ploiesti, Prahova

  18035A 107 Avenue NW
      Edmonton, AB T5S 1K3, Canada


Program de lucru

  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00