News & Events


Am lansat noul site Arttec Advertising

Am lansat noul site Arttec Advertising - Suntem foarte bucuroși să anunțăm lansarea unui nou site web personalizat pentru Advertising Arttec


Suntem foarte bucuroși să anunțăm lansarea unui nou site web personalizat pentru Advertising Arttec .

Arttec este situat în Edmonton, AB și oferă o serie de servicii diferite, inclusiv imprimare în format mare și afișe comerciale. Prin urmare, am vrut să ne asigurăm că vizitatorii site-ului pot găsi cu ușurință toate serviciile într-un singur loc și pot naviga prin portofoliul lor și pot verifica activitatea anterioară. Site-ul web are un design receptiv, ceea ce înseamnă că se adaptează la orice dimensiune a ecranului, de la telefonul mobil la tabletă sau la un computer.

Site-ul web este foarte ușor de navigat și ușor de utilizat. Este optimizat și pentru Google și are o secțiune de știri, în care Arttec publică știrile și evenimentele pentru a menține clienții actualizați pe noi proiecte. Prin intermediul site-ului, clienții pot, de asemenea, verifica profilele lor de social media dacă le plac. Site-ul web are, de asemenea, un formular de contact în care clienții pot trimite întrebări direct către companie.

design

Archives by month


Întrebări?


Contact

  +40-723-44-44-18 phone
  email


Locaţii

  B-dul Bucuresti, nr. 14.
      Ploiesti, Prahova

  #502, 22 Sir Winston Churchill Ave.
      St. Albert, AB, T8N 1B4, Canada


Program de lucru

  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00